perjantai 8. syyskuuta 2023

Ruohonleikkausta Tampere Pirkkala Ylöjärvi Kangasala Tilaa talkkaripalveluamme, edetään ennakkomaksuin kohteessa vaikka koko kesäkausi Talonmiespalvelu@gmail.com kuvastoa 4.9.2023 Tampereen ruohonleikkaustilauksesta

  
Ruohonleikkausta eri kaupunginosissa Tampere Pirkkala Ylöjärvi Kangasala Lempäälä etc tilauksesta yllä videoesittely millaista jälkeä tulee ;)

Yhteydenotot ensisijassa sähköpostilla Talonmiespalvelu@gmail.com 
puhelin: 044-3380291 whatsup ( toissijainen, aina ei voi vastata puhelimeen siksi sähköpostia kiitos)

Yhteydenotossanne oheiset asiat:
1) Kohteenne tarkka katuosoite + paikkakunta
2) Katselmus ja hinnan määritys, ensisijassa käteisellä ennakkomaksuin edetään, pankkeja ei tarvita välikäsinä rokottamassa ja hidastamassa. Välittömyys on valttia aina.
3) Kotitalousvähennyskuitti tilaussähköpostiin joko joka käynniltä tai leikkauskauden lopuksi

----------------

Ruohonleikkausta Tampere Pirkkala Ylöjärvi Kangasala Tilaa talkkaripalveluamme, edetään ennakkomaksuin kohteessa vaikka koko kesäkausi Talonmiespalvelu@gmail.com kuvastoa 4.9.2023 Tampereen ruohonleikkaustilauksesta:

Ruohonleikkausta Tampere Pirkkala Ylöjärvi Kangasala Tilaa talkkaripalveluamme, edetään ennakkomaksuin kohteessa vaikka koko kesäkausi Talonmiespalvelu@gmail.com kuva1
Loput 9 kuvaa aiheesta ohessa:
Ruohonleikkausta Tampere Pirkkala Ylöjärvi Kangasala Tilaa talkkaripalveluamme, edetään ennakkomaksuin kohteessa vaikka koko kesäkausi Talonmiespalvelu@gmail.com yhteydenottonne, kiitos
Varalle 044-3380291 whatsup varaumalla:
Puhelimessa harvoin tulee hullua hurskaammaksi, jos tilanne ei ole otollinen kun on hommissa, matkalla kohteeseen tai poistumassa työkohteesta.
Kun homma on tehty niin sitten vain työkalut auton perään ja moro taas ;)


-----------------------
Ruohonleikkausta kuten muitakin pensaistojen ja puiden leikkauksia Tampere Pirkanmaa talousalueella:Samoin maanmuokkauksia puutarhajyrsimellä, muutto- ja kantopalveluita, kaatiskuljetuksia etc. Kysy lisää sähköpostilla?

https://ruohonleikkausta.blogspot.com/

-------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti